Kasuperede Perepäevad Sihversaares

Kutse kasuperede perepäevale. Anna palun endast varakult märku Lugupeetud Eestimaa kasupere. Jälle on suvi ukse ees ja tulemas kasuperede suur suveüritus. Seekordne siis juba 12-nes ja nimetusega Kasuperede Perepäevad. Toimumise aeg 08.-10.august 2014.a. Sel aastal on perepäevad Jõgevamaal, Pajusi vallas, Kõpu külas, Sihversaare talus, meie juhatuse liikme Malle Arneku kodus. Kasuperede Perepäeva korraldavad tänavu 2 organisatsiooni – Eesti Kasuperede Liit ja Hiiumaa Lastefond. Kasuperede Perepäevale on oodatud pere, kus on kehtiva peres hooldamise lepingu alusel (eelistatud) või eestkoste all olevad kasulaps(ed). Juhul, kui üritusest tahab osa võtta pere, kellel hetkel ei ole peres kasulast või ollakse kasulapse ootel, siis tasub ta osalustasu ise või taotleb võimaluse korral oma elukohajärgsest kohalikust omavalitsusest. Käesoleval aastal on osalustasu 25.- eurot ühe pereliikme kohta, alla 3 aasta vanusel lapsel osalustasu ei ole. Kohalesõidu kulu tasub pere ise, kui laekub piisavalt sponsorrahasid, siis on võimalus hüvitada transpordikulusid kas osaliselt või täielikult või ainult väga kaugelt tulijatele. Kui pere on saanud kokkuleppele kasulapse päritolujärgse kohaliku omavalitsusega – palun info mulle edastada, siis saab Kasuperede Liit esitada arve. Kasupered, kes soovivad osaleda, palun registreerida aadressil jaanika@kasuperedeliit.ee. Üles tähendada osalejad nimepidi, ära märkida, kes on lapsevanem(ad), lastel vanus ja kasulapse päritolujärgne omavalitsus, pere elukohajärgne aadress. Palun Teid kasulaste päritolu omavalitsuste poole pöörduda osalustasu taotlemiseks. Eesti Kasuperede Liidu arveldusarve on: Eesti Kasuperede Liit EE732200221034870140 Swedbank (eraisikutest toetajatel – mitte osalejatel – võimalik saada tulumaksu soodustus ). Võimalik tasuda ka sularahas kohapeal saabumise päeval, kuid seda on vaja ette teada. Perepäeva plaan (võib mõningal määral muutuda): 8. augustil alates kella 19.00 kogunemine Sihversaare tallu majutamine telkides või oma magamiskottide ja madratsitega majas. õhtusöök jututunnid ja tutvumine ümbruskonnaga. 9. augustil hommikusöök, Vudila mängumaa külastus (kaasa võtta ujumisriided jm tarvikud.), lõunasöök perel omal käel alates kella 19.30st kogunemine majutuskohta tagasi õhtusöök 10. august hommikusöök Elistvere loomapargi külastus, lõuna omal käel. koju sõit Ilusat jätkuvat suve jätku soovides Jaanika Petti tel 56155505 jaanika@kasuperedeliit.ee Eesti Kasuperede Liit www.kasuperedeliit.ee https://www.facebook.com/kasuperedeliit

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga