Malle Kobin – Suvekool 2011

Head suvekoolis osalejad! 5 päeva Hiiumaal Kalda Puhketalus on möödas. See aeg oli küll kiuslikult vihmane, aga kogu ettevõtmine tasus end kuhjaga ära. Tänan kõiki erinevates tegevustes aktiivse kaasalöömise eest ja olen kindel, et …tulete järgmisel korral jälle suvekooli, kui kõike seda jälle saate…

——————————————————————————–

Jaanika Petti 22:32 01.08.11

Hea Malle, Meie pere on väga rahul, et osalesime suvekoolis. Väga tore üritus oli! Tänud Sulle!

——————————————————————————–

Tiia Rebane 15:44 03.08.11

Meie pere lapsed muljetavad praegugi suvekoolist, sest nad olid lausa vaimustuses!!!See oli tore üritus ja väga hästi korraldatud.Südamest suured tänud meiekõikseepere poolt.Ootame järgmist suve!!!Kõike kaunist Sulle, Malle.

——————————————————————————–

Siret 16:46 03.08.11

Väga vinge oli ! Loodan, et järgmine aasta on ka sama super üritus. 🙂 Ja ilmal polnud muidu viga midagi, valed riided olid kaasas ainult… :)Päikest kõigile ! (#)

——————————————————————————–

Laagriline:) 17:15 03.08.11

Oli jah vinge, tiinekte grupp oli mõnus, juhendajad olid ägedad! Tänud Eikole, Mihklile ja Kalvile!!

——————————————————————————–

Ka osaline 18:52 03.08.11

Mihklil oli “käsi kaelas” aga ikka oli vinge, eriti see petekas, kui me valet kollast särki jahtisime

——————————————————————————–

Malle 18:54 03.08.11

aitäh, Jaanika ja Tiia!!

——————————————————————————–

Sandra – sandra.urviste@gmail.com 21:54 03.08.11

Väga , väga tore oli 🙂 kõik oli väga super , petekas oli ka väga äge ja hästi korraldatud ! . Ühe sõnaga SUPER . Loodan , et ikka saan järgmisel korral tulla , 🙂 . Loodame .

——————————————————————————–

Koidula 13:03 05.08.11

Muidugi tulen järgmisel korral jälle. Kõik oli väga super ja hästi planeeritud ning Mihkel oli väga tubli. Ühe käega, aga ikkagist väga tubli ! Surfiparadiis oli väga hea valik ! Ilmselt kõigile meeldis ! Mulle vähemalt küll 🙂 Aitäh Mallele,et Ta selle laheda laagri jälle korraldas ! Järgmise korrani !

——————————————————————————–

Tallinna pere 10:46 09.08.11

Täname südamest väga meeldiva ürituse eest. Suured tänud sellise ettevõtmise eest Teile kui korraldajale. Samuti meeldis lastele Hiiumaal väga, juhendajad olid lastesõbralikud ja oli mitmekülgset tegevust, vihm ei seganud meid. Laste sõnade järgi oli neil parem puhkus kui lastelaagris.

——————————————————————————–

Eha 08:53 20.08.11

Suur rõõm oli taas kohtuda peredega, kes elavad teises Eesti otsas ja viimati kohtusime 2.a. tagasi Suvekoolis. Rõõm oli ka kohtuda uute peredega. Elu-melu laagris oli kõikidele kosutuseks. Ja milline õla tunne! Kiitus kogu meeskonnale, kes meid teenis ja heaolu tunde andis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga