Alustav hoolduspere

Tere,
Oleme alustav hoolduspere Saaremaalt. Meil on tehtud vastavad avaldused, läbitud pereuuring ja oleme registreeritud ka koolitusele.Nüüd tahaksime teada, kuidas leiaksime omale selle lapsukese. Olen suhelnud mõne asenduskoduga, aga see on vist väga vale samm, vastuseis on väga suur. Ongi nagu ummikseis, äkki oskate aidata, Kuidagi ometi peaks ju olema võimalik sellest seisust edasi minna!

Tervitades,
Mare

Submitted by Mare Poopuu

Üks vastus: Alustav hoolduspere

 1. Jaanika Petti kirjutab:

  Tere Mare!

  Tore, et olete otsustanud hoolduspereks hakata! Asenduskodud on sellepärast vastu, kuna neile makstakse lapse pealt väga suurt pearaha, arvatavasti ei soovi nad sellest loobuda.. Meie oleme oma lapsed saanud turvakodust ja samuti tasub ühendust võtta lastekaitsetöötajatega.

  Parimat soovides,
  Jaanika Petti
  harju@kasuperedeliit.ee
  MTÜ Harjumaa Kasupered
  56155505

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga