Eesti Kasuperede Liit hakkab välja andma veebipõhist ajalehte

Alates 2013.aastast hakkab ilmuma Eesti Kasuperede Liidu veebipõhine ajaleht NUKITS.  Oma ajalehe väljaandmise tingis vanemliku hoolitsuseta laste olukord, mis on hoolimata 20 aastasest omariiklusest ikka veel lapsekingades. Tahame suuremale üldsusele teavitada Kasuperede Liidu ja tema liikmesorganisatsioonide tegemistest, samas ootame kirjutisi kasuperedelt ja kasuperede lastelt, kuidas elab tavaline Eestimaa kasupere.  Ka lastekaitse- ja sotsiaaltöötajate kaastööd on oodatud, ikka selleks, et teavitada, kuidas ühes või teises omavalitsuses kasuperendusega lood on. Esialgu oleme planeerinud veebipõhise ajalehe väljaandmise üks kord kvartalis. Materjali hulgast sõltub, kas on vaja esialgseid plaane muuta.  Info uue ajalehe ilmumisest saadame sotsiaalvõrgustiku kaudu lugejateni.

Ajalehe numbrid on saadaval elektroonilisel kujul Eesti Kasuperede Liidu veebilehelt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga