Sotsiaalministeerium tootis suure raha eest teaduslikku praaki

Kahetsusväärne lugu…, võimalus tutvuda, klikkides allolevale lingile

http://www.epl.ee/news/eesti/sotsiaalministeerium-tootis-suure-raha-eest-teaduslikku-praaki.d?id=66027422

Üks vastus: Sotsiaalministeerium tootis suure raha eest teaduslikku praaki

  1. Ene Mikk kirjutab:

    Ma ei imesta enam millegi üle, mis meil siin toimub.Kõikjal korruptsioon, hoolimatus, mõistmatus, läbimõtlematud tegemised.Ühelt poolt nagu hoitakse raha kokku (kahjuks sealt kus ei tohiks) teisalt raha tuulde loopimine, vahel jääb mulje, et sellest rahvakillust tahetakse lahti saada. Mäng käib tavainimesel kõrgelt üle pea, ja seal kõrgemates sfäärides hoolitakse vaid oma rahakotist ja heaolust, mõistmata, et see lõpeb kord, kui kõik kes tahavad normaalselt elada, lähevad mujale ja sünnitavad oma lapsed muja, kus neil on väärtus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga