Kasuperede Suvekool_KOV

Lugupeetud Omavalitsuse sotsiaalala või lastekaitse spetsialist    

Käesolevaga anname teada, et vabariiklik üritus, Kasuperede Suvekool_2013, toimub 8. – 12. Augustini  2013.a., Hiiumaal, Mangu külas, Kalda Puhketalus. Palun Omavalitsustel toetada kasuperesid, kuhu Te olete paigutanud oma piirkonna vanemliku hoolitsuseta lapsi, osalustasu maksmisel. Käesoleval aastal on 1 inimese osalustasu 35.- eurot, millest kaetakse osaliselt majutus- ja toitlustuskulud. Toetust oleme saanud Hasartmängumaksu Nõukogult ja Hiiumaa Lastefondilt, millest kaetakse psühholoogide ja tegevusjuhendajate töötasu, transpordikulu, muu majanduskulu, osaliselt toitlustamine. Sponsorite eraldise eest muretsetakse mitmesugused autasud, tegevusvahendid, maiustused, preemiad. Kohalesõidukulu on pere enda kanda, rahaliste vahendite piisavuse korral, saab ka need hüvitada kuludokumentide alusel.

Kasuperede Suvekool on kogu pere üritus, st. ei saa läkitada ainult lapsi, peab olema kaasas vähemalt üks vanem, peres peab ilmtingimata olema kehtiva pereshooldamise lepinguga kasulaps(ed). Loogiline on, et kaetakse ka pere bioloogiliste laste ja kasuvanemate osalus, kui selleks on vajadus.

Kasuperede Suvekooli arveldusarve on: Eesti Kasuperede Liit 221034870140 Swedbank. Juhul kui eraldate raha valla/linnavalitsuse otsusega, palun ülekandele märkida nimed, kelle eest makstakse ja samas ka registreerida pere aadressil malle@kasuperedeliit.ee , lastel ära märkida nimi ja vanus, elukoha aadress. Kui Teil on vaja raha ülekandmiseks taotlust või arvet, palun andke teada, edastame selle.

Sujuvale koostööle lootes

Lugupidamisega

Malle Kobin

Eesti Kasuperede Liit

Juhatuse esimees/projektijuht

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga