Vajame Sponsoreid

Pöördumine kõigi hea tahtega inimeste poole

Jälle on suvi ukse ees ja tulemas kasuperede suur suveüritus Kasuperede Suvekool, tänavune siis juba üheteistkümnes. Toimumise aeg 08.-12.august 2013.a. Selleks on juba renditud Kalda Puhketalu Hiiumaal – sama koht, mis varasematel aastatel. Kasuperede Suvekooli korraldavad tänavu 2 organisatsiooni – Eesti Kasuperede Liit ja Hiiumaa Lastefond. Raha ürituse läbiviimiseks on eraldanud Hasartmängumaksu Nõukogu ja Hiiumaa Lastefond.

Kuna ürituse riigipoolne  rahastamine (HMN, Sotsiaalministeerium)  katab vajaduse vaid 50% ulatuses, vajame hädasti heatahtlikke sponsoreid, kellele on südamelähedane kasuperede ja nendes kasvavate laste toimetulek ja ettevalmistus tulevaseks iseseisvaks eluks.

Sponsoreid vajame, et muuta need 5 päeva Hiiumaal, Kalda Puhketalus, sisukateks ja meeldejäävateks nii kasuvanematele kui lastele.

Mida Suvekoolis tehakse saab vaadata pildigaleriist meie veebilehel http://galerii.kasuperedeliit.ee/main.php/v/Suvekool_2012/  ja http://galerii.kasuperedeliit.ee/main.php/v/Noored/ . Osaliselt tegevused korduvad, kuid alati on ka midagi uut. Kõige olulisem on aga kokkusaamine ise – vestlusringid  teiste kasuperedega, kogemuste vahetamine, probleemsete situatsioonide analüüsimine, toetava küünarnuki tunne. Põhieesmärgiks kasupere suutlikkuse säilitamine ja kasulapse perest väljalangemise ennetamine.

Kui vanemliku hoolitsuseta jäänud lapsed puudutavad SINU südant ja kriibivad pisut SINU  hinge, on sul võimalik teha väike heategu ja annetada meie ürituse kordaminekuks.

Kasuperede Suvekooli arveldusarved on: Eesti Kasuperede Liit 221034870140 Swedbank, Hiiumaa Lastefond 1120112644 Swedbank (annetajatel – mitte osalejatel – võimalik  saada tulumaksu soodustus Hiiumaa Lastefondi a/a kaudu)

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga