Kasuperede Suvekool_2019

Eesti Kasuperede Liit korraldab käesoleval suvel 18. juulist –22. juulini vabariikliku kasuperede suvekooli Hiiumaal, Mangu külas, Kalda Puhketalus. Tänavune suvekool on juba 14. samalaadne üritus.

Üritus on planeeritud 150 osavõtjale, kellest 2/3 on erinevas vanuses lapsed (kasulapsed, pere bioloogilised lapsed) ja umbes 1/3 lapsevanemad ning 10 erinevat lektorit-psühholoogi-töötegijat. Kasuperede Suvekool on peredele väga vajalik, sest seal toimuvad perevanematele loengud, nõustamised, supervisioonid ja kogemuste vahetamine erinevate perede omavahelises suhtlemises. Lapsed jaotatakse erinevatesse vanusegruppidesse ja tegevused toimuvad vastavalt vanusele. Kõik tegevusjuhendajad on pikaajalised koostööpartnerid ja oma ala spetsialistid.

Osalemise soovi korral, kirjutage malle@kasuperedeliit.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga