Eha – Vabariigi Presidendil ja pr Evelin Ilvesel on au paluda …

Tahaks hõisata kogu maailmale! Naerda ja nutta korraga õnnest! Sündis IME ja tehti tõelist AJALUGU! Palju õnne! Vabariigi Presidendil ja pr Evelin Ilvesel on au paluda Teid, pr Aini Sarrapiku perega emadepäeva pärastlõunakohvile rahvusooper Estonia Sinises saalis pühapäeval, 13. mail 2012 kell 13.15. Sellise sisuga kutse said meie Läänemaa Kasupered MTÜ liikmed Aini ja Arvo perega. Elus esimest korda hoolis ja märkas sotsiaaltöötaja ja KOV, kes TUNNUSTAVAD ja esitavad Presidendi vastuvõtule hoolduslepinguga kasupere. See on nii USKUMATU, aga väga ilus. Palju õnne kõigile – kasuperet on märgatud!

——————————————————————————–

Malle 21:52 27.04.12

See on ometi üks väga hea uudis

——————————————————————————–

Tiia 08:39 06.05.12

Vot, see on tõeliselt südamlik.Palju õnne!

——————————————————————————–

Jaanika – jaanika.petti@gmail.com 07:26 07.05.12

Meie pere on ka kutsutud samale üritusele:)!

——————————————————————————–

Malle 11:38 12.05.12

Rõõmustan ka sinu pere üle, Jaanika!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga